top of page

Tule Eesti suurimale merepeole vabatahtlikuks!

Tallinna merepäevad toimuvad juba vähem kui kahe kuu pärast Tallinna Vanasadamas, Lennusadamas ja Noblessneris ning korraldustiim ootab appi vabatahtlikke, keda ootavad arvukad põnevad, õpetlikud ja festivali ladusa kulgemise seisukohalt olulise tähtsusega ülesanded. Tänavu aasta merepäevade vabatahtlike koordinaator Ennika Taavet on ise kogenud vabatahtlik ning teab, kuidas vabatahtlikele pakkuda väärt kogemusi ja häid emotsioone. "Olen varasemalt Tallinna merepäevadel osalenud neli korda vabatahtlikuna ning sellel aastal koordineerin ise vabatahtlikke," ütleb Taavet.


"Kindlasti on vabatahtliku roll olnud üheks suureks osaks mu edasise õpingu- ja karjäärivalikutel. See on andnud võimaluse luua uusi kontakte, sõprussidemeid, saada töökogemusi ning unustamatuid mälestusi kogu eluks," lisab Taavet. Vabatahtlikuks saavad kandideerida kõik, kel vanust vähemalt 16 aastat. Vabatahtlike abi läheb vaja näiteks infotelkides, lahesõitude koordineerimisel, rohetiimis, pandinõude tagastuspunktides ja mujalgi.

Merepäevade vabatahtlikele pakutakse süüa festivalil kohapeal ning tänutäheks antakse pärast ka väike meenetekomplekt. Lisaks toimub vabatahtlikele merepäevade viimasel päeval tänuüritus. Kes merepäevade vabatahtlikuks kandideerida soovib, peab hiljemalt 25. juuniks täitma ankeedi, mis on leitav SIIN.


Eesti suurim mere- ja perepidu Tallinna merepäevad toimuvad tänavu 15. korda 14.–16. juulil. Selle aasta teemaks on “Meri on, meri jääb”, mis teeb kummarduse eesti rahvamuusikasse ja merefolkloori oma merelauludega sügava jälje jätnud Kihnu Virvele. Lisainfo: Ennika Taavet Tallinna merepäevad 2023 vabatahtlike koordinaator e-post: vabatahtlikud@tallinnamerepaevad.ee




572 views
bottom of page