top of page

Tallinn võõrustab Tall Ships Races 2024 regatti

Tallinna linn võõrustab ja korraldab 2024. aastal Tall Ships Races purjeregatti, mis toob pealinna kolme sadamasse - Lennusadamasse, Noblessneri sadamasse ja Vanasadamasse - kümneid tuhandeid meresõpru nii Eestist kui ka välismaalt.


Maailma suurim purjeõpperegatt Tall Ships Races toimub tänavu Tallinna merepäevade asemel, 11.-14. juuli 2024.


Tall Ships Races on Euroopa suurim ning pikkade traditsioonidega purjeõppelaevade regatt, mis toob Tallinna kolme sadamasse üle 60 purjelaeva üle kogu maailma. Regati eesmärk on kaasata ja õpetada noori ning juhtida tähelepanu merekeskkonna hetkeolule ja loodussäästlikkusele.


Tallinna sadamatesse saabuva laevastiku meeskonnas on 1500 liiget, see rahvusvaheline sündmus pakub ainulaadset võimalust avastada meresõidu põnevust ja kultuuride mitmekesisust.


Lisaks saabuvatale uhketele purjelaevadele ning rahvusvahelisele meeskonnale toimub 11.-14. juuli rohkelt sündmusi - esinevad Eesti parimad artistid, saab nautida rikkalikku kultuuri- ja mereprogrammi, lisaks on eraldi programm lastele, saab osa võtta erinevatest huvitegevustest jpm. Programmiinfo leiab Tall Ships Races Tallinn veebilehelt.


Regati peakorraldajaks on rahvusvaheline purjeõppeassotsiatsioon Sail Training International. 2024. aasta juulikuus võõrustavad Tall Ships Races laevastikku Tallinna sadamad.


268 views
bottom of page