top of page

Tallinna suve suurim festival otsib toitlustajaid ja kauplejaid. Registreerimise tähtaega pikendati

Updated: Aug 8, 2022

Tallinna Merepäevad 2022 korraldustiim kutsub kõiki toitlustusega tegelejaid augusti lõpus toimuva mere- ja perefestivali külastajatele kehakinnitust pakkuma, samuti on väga oodatud temaatiliselt sobivate kaupade müüjad.


Tallinna Merepäevad on suurim sel suvel pealinnas toimuv festival, kuhu on oodata kümneid tuhandeid külastajaid nii lähemalt kui kaugemalt.


“Nagu arvata võib, siis nii suure hulga inimeste seas on väga erinevate toitumisharjumustega inimesi, seega on lisaks mereandidele oodatud ka kõik teised road lihatoitudest veganitele mõeldud hõrgutisteni välja,” sõnas Tallinna Merepäevade korraldusmeeskonna juht Kristjan Saar.


Kauplema kutsutakse Tallinna Merepäevadele kõiki, kellel on pakkuda erilisi, toredaid ja merefestivalile sobivaid tooteid. Eriti oodatud on eestimaised meened, ehted, riietusesemed ja muu taoline.


“Tallinna Merepäevad 2022 toimuvad Vanasadama kruiisialal, Lennusadamas, Noblessneri jahisadamas ja Haven Kakumäe jahisadamas. Seega on kohtade valik, kuhu oma müügi- või toitlustuslett üles panna päris lai,” sõnas Tallinna Merepäevade kaubanduse ja toitlustuse koordinaator Annika Kouru.


Kõigil, kes soovivad osaleda Merepäevadel kaupleja või toitlustajana, palume kõigepealt läbi lugeda kauplemistingimused, mille leiate siit:


„Tallinna merepäevade kauplemistingimused“ muutmine
.pdf
Download PDF • 300KB
Kauplemistingimused Vanasadamas 2022
.pdf
Download PDF • 277KB

Lisainfo: kaubandus@tallinnamerepaevad.ee


1. Vanasadama kruiisialal kauplemiseks registreeri end lingil https://bit.ly/3NdJyrF

2. Lennusadamas kauplemiseks võta ühendust Riina Paavoga yritusturundus@hot.ee

3. Noblessneri sadamas kauplemiseks võta ühendust Alo Puustakuga apuustak@gmail.com

4. Kakumäe Havenis kauplemiseks võta ühendust Kati Remmelkoorega kati@nr13.ee


Tallinna Merepäevad 2022 toimuvad 25. - 28. augustini. Müügi- ja toitlustuslettide registreerimine kestab kuni 8. augustini.

Lasteala (batuudid, atraktsioonid jne) pakkumisi võetakse vastu kuni 12. augustini.


Lisainfo:

Kristjan Saar

Tallinna Merepäevad 2022 korraldusmeeskonna juht

Mob 5656 1506; e-post: Kristjan.Saar@tallinnlv.ee








416 views
bottom of page