top of page

Sail Tallinna külastajatelt vaktsineerimispassi ei nõuta, aladel on külastajate arvu piirang

Updated: Jan 19, 2022

Eesti suurimal merepeol Sail Tallinn, mis toimub 16.–18. juulini Vanasadama kruiisialal, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri sadamalinnakus ei nõuta vaktsineerimispassi. Terviseameti nõude kohaselt kehtib kõigis neljas sadamas eraldiseisev külastajate piirang, milleks on 5000 inimest. Inimeste piirarvu täitumist jälgib turvameeskond.



Igale alale lubatud 5000-lt programmi külastajalt ei nõuta sissepääsuks isikut tõendava dokumendi esitamist koos COVID-19 läbipõdemise või täieliku vaktsineerimise tõendiga või 48 tunni jooksul tehtud antigeeni negatiivse testi tõendiga.


Piirangut ei kohaldata korraldaja ega läbiviimise või teenuse osutamise koha omaniku või tema esindaja, töötajate, töövõtjate, esinejate ja hädaabitööde tegemisega seotud isikute ja selle koha majanduslikuks teenindamiseks vajalike isikute suhtes.


Merepidu Sail Tallinn toimub 16.–18. juulini Vanasadama kruiisialal, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri sadamalinnakus. Sel aastal on pidustustele oodata rekordarv suuremõõtmelisi külalislaevu, kuuel laval astub kolme päeva jooksul üles enam kui 70 bändi, avatud on välikohvikud, kaubandusalad ja kalaturg ning merelisi ettevõtmisi jagub ohtralt kogu perele.


NB!

  • Sündmuse neljale alale on eraldiseisvalt lubatud maksimaalselt 5000 inimest.

  • Sündmusele ei ole lubatud inimesed, kes on viimase 14 päeva jooksul haigestunud COVID-19-sse või olnud kontaktis kinnitatud COVID-19 haigestunuga või kellel on respiratoorse nakkushaiguse sümptomid.

  • Respiratoorsete nakkushaiguse sümptomitega inimesed võidakse sündmuselt koju saata.

8 views
bottom of page