top of page

PANE NIMI KIRJA: Tallinna Merepäevad kutsuvad appi kümneid vabatahtlikke

Updated: Jul 21, 2022

Tallinna Merepäevad 2022 ootab appi vabatahtlikke, keda ootavad arvukad põnevad, õpetlikud ja festivali ladusa kulgemise seisukohalt olulise tähtsusega ülesanded.


“Merepäevad toimuvad tänavu augusti lõpul ja tegemist on läbi aegade suurima mere- ja perepeoga Tallinnas. Kogu selle suure ettevõtmise juures on oluline roll vabatahtlikel, kelle abi vajame väga erinevate ülesannete täitmiseks nii enne sündmust kui selle ajal,” ütles Tallinna Merepäevade korraldusmeeskonna juht Kristjan Saar.


“Vabatahtlikke ootame 50-70 ringis ja nende abi läheb vaja näiteks infotelkides, kergemate asjade ühest kohast teise transportimisel, pandinõude tagastuspunktides ja mujalgi,” kirjeldas Tallinna Merepäevade vabatahtlike koordinaator Ketter Sarapuu võimalikke ülesandeid.


“Ootame vabatahtlikuks kõiki, kel vanust vähemalt 16 aastat. Noortele on see kindlasti väga hea võimalus saada juurde kasulikku töökogemust ja arendada suhtlemisoskust ning kindlasti on Merepäevade tore tiim hea koht uute sõprade leidmiseks igas vanuses inimeste jaoks,” lisas Sarapuu.


Merepäevade vabatahtlikud oma leivakotti kaasa võtma ei pea, sest süüa pakutakse festivalil kohapeal ning tänutäheks antakse pärast ka väike meenetekomplekt.


Tallinna Merepäevad toimuvad sel aastal 25. - 28. augustini Vanasadama kruiisialal, Lennusadamas, Noblessneri jahisadamas ja Haven Kakumäe jahisadamas. Merepäevad on aastatepikkuse traditsiooniga, mitmekülgne ja meeleolukas suvine festival, mis toob lavadele enam kui paarsada artisti Eestist ja välismaalt. Pealinna saabuvad uudistamiseks ja huviliste sõidutamiseks Tallinna lahel külalislaevad ning sadamate vahel liigub meretakso.


Kes merepäevade vabatahtlikuks kandideerida soovib, peab hiljemalt 5. augustiks täitma ankeedi, mille leiate siit: https://bit.ly/merepidu


Lisainfo:

Ketter Sarapuu

Tallinna Merepäevad 2022 vabatahtlike koordinaator


121 views
bottom of page