top of page

Merefestivali Sail Tallinn teine päev üllatas oma mitmekülgse programmiga

Updated: Jan 19, 2022

Merefestivali Sail Tallinn teine päev üllatas oma mitmekülgse programmiga. Nimekad kalakokad Vladislav Koržets ning Hanno Kask valmistasid publiku silme all hõrgutavaid kalaroogi, valiti Suvepiiga ja Suvemees 2021. Kokku külastas merefestivali 62 000 inimest.

Sellel nädalavahetusel toimuvad läbi aegade suurimad Tallinna merepidustused, mis kannavad seekord merepäevade asemel nime Sail Tallinn. Kogu põhiprogramm ja tegevused on publikule tasuta. Kodumaistest artistidest ja merelistest tegevustest koosnev programm toimub neljas kohas ja viiel laval - Vanasadama kruiisialal, Noblessneris, Lennusadamas, Patarei merekindluses. Sail Tallinna raames on pealinna tulnud uhke 20-pealine laevastik, toimub ohtralt töötubasid igas vanuses külastajatele, avatud on Eesti disainitänav, üles astuvad tuntud artistid Eestist ja välismaalt.



* Vanasadama Kruiisialal valmistasid kalakokad Vldaislav ja Kaarel Koržets ning Hanno Kask publiku silme all mitmeid erinevaid kalaroogi, jagati retsepte, õpetusi ning näpunäiteid, kuidas valmib üks hõrk roog. Lavale astusid Apelsin, Regatt, Centre El Muusa. Õhtu nael oli Eesti Suvepiiga ja Suvemees 2021 valimine. Esinesid James Werts World Project ja JJ-Street. Laeva laval tõi täismaja Pluuto, Villemdrillem, Heleza ja kaw.

* Lennusadamas astusid üles Smilers, Traffic, Marju Länik ja bänd, The Millenials.

* Noblessneris esinesid Jaagup Tuisk, Vaiko Eplik & Eliit, Gram of Fun, Mutant Disco koosseisus Rhytm Doctor, Raul Saaremets, Siim Nestor.

* Patarei Merekindluses toimus tuleshow ja Sail Tallinn ametlik aferparty koos Tom Lilienthali & sõpradega.

​Eesti suurimad merepidustused Sail Tallinn toimuvad ka veel täna ning lõppevad vägeva purjelaevade paraadiga Tallinna lahel.


NB! Terviseameti nõude kohaselt kehtib Vanasadama kruiisialal, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri Sail Tallinna programmi alal eraldiseisev külastajate piirang, milleks on 5000 inimest.

144 views
bottom of page