top of page

Kas tead, milline Tallinna Merepäevadel esinev Eesti lauljanna on ka arhitekt?

Rebecca Kontus on juba pikki aastaid oma muusikaga kuulajaid rõõmustanud, kuid vähesed teavad, et andekas noor naine on hariduselt ka arhitekt ning juba 27. augustil esineb ta Tallinna Merepäevadel enda loodud linnaruumis Noblessneris.


Tallinnas on mitmeid objekte, mille loomise juures Rebecca Kontus on osalenud ning üks neist on Noblessneri sadamalinnaku piirkond. Tema loodud on kogu Noblessneri õueala lahendused, samuti kuulsad sadamakraanadest inspireeritud punased tänavalambid. Igapäevaselt tegutseb Rebecca arhitektuuribüroos PLUSS.


27. augusti kell 17 astub Rebecca Kontus sealsamas Noblessneri jahisadamas Tallinna Merepäevade raames üles jazzilikus võtmes merelauludele kavaga. Kontsert on kõigile tasuta!


Tallinna Merepäevad toimuvad sel aastal 25.– 28. augustini Vanasadama kruiisialal,

Lennusadamas, Noblessneri jahisadamas ja Haven Kakumäe jahisadamas.


Merepäevadel osalevates sadamates korraldatakse põnevaid tegevusi ja etendusi ka lastele, pakutakse mitmekülgset meelelahutust kogu perele ning toimuvad erinevad praktilised õpitoad. Merepäevade kontserdid on kõigi jaoks tasuta, piletiraha tuleb välja käia ainult meresõitude eest Tallinna lahel ja mõnede muude atraktsioonide puhul.


Foto: Merepäevad Noblessneri jahisadamas

Foto autor: Hendrik Osula








705 views
bottom of page