top of page

Galerii: Merepidu Sail Tallinn toob südasuvel Eestisse uhked purjelaevad!

Updated: Jan 19, 2022

Eesti suurim merepidu Sail Tallinn toob pealinna sadamatesse maailma ühed vägevamad purjelaevad. Olgugi, et planeeritud rahvusvaheline purjeõpperegatt The Tall Ships Races 2021 jääb COVID-piirangute tõttu ära, toimub südasuviste merepidustuse Sail Tallinn raames rahvusvaheline purjeregatt, mis korraldatakse koostöös Tallinna, Klaipeda ja Szczeciniga.

Tänu kolme linna regatile saabub juulikuiste merepidustuste ajaks Tallinna maailma uhkeimate purjekate nimistusse ja korduvalt maailma suurimal purjeõppe laevade regatil osalenud alused nagu DAR MLODZIEZY (Poola, pikkus 108,8m), GULDEN LEEUW (Holland, pikkus 67,5m), Kapitan Borchardt (Poola, pikkus 41,92m), FRYDERYK CHOPIN (Poola, pikkus 55,47m), SHTANDART (Holland, pikkus 34,5m) ja mitmed teised mereiludused.


Kõik regatil osalevad laevad on Sail Tallinn merepeo ajal avatud rahvale tasuta külastamiseks ja uudistamiseks Vanasadama kruiisikaide ääres, Lennusadamas ja Noblessneri sadamalinnakus.


Eesti suurim merepidu Sail Tallinn toimub 16.–18. juulini Vanasadama kruiisialal, Kalaranna kvartalis, Patarei merekindluses, Lennusadamas ja Noblessneri sadamalinnakus. Sel aastal on pidustustustele oodata rekordarv suuremõõtmelisi külalislaevu, kuuel laval astub kolme päeva jooksul üles kogu Eesti muusikute paremik - enam kui 70 bändi, avatud on välikohvikud, kaubandusalad ja kalaturg ning põnevaid merelisi ettevõtmisi jagub ohtralt kogu perele.


Vaata programmi: tallshipstallinn.ee

1,437 views
bottom of page